perjantai 3. marraskuuta 2017

30 päivän minimalismipeli


Katsotaans ny miten tässä Kokonaisen käy. Karsintaleikkiin on lähdetty ja sillä mennään seuraavat 30 päivää. Aiemmin olemme pelailleet toisenlaista tavarapeliä 30 päivän ajan. Sekin oli mielenkiintoinen kokemus :)

Yritän laitella kuvien muodossa dokumentaatiota projektista. Tässäpä siis ensimmäisten kolmen päivän saalista.


1. päivä yksi esine. Muovinen kylmäpakkaus on ihan kätevä, mutta meillä on nyt muoviton versio, Pipipussi, josta kirjoittelin aiemmin. Saman asian ajaa myös pakastimen sekalainen sisältö, joten tämän lojumista jääkaapissa ei oikein tarvitse perustella mitenkään. Hus pois vain uuteen kotiin.




2. päivä kaksi esinettä. Tyttöjen vanhat hammasharjat, joita kuvittelin käyttäväni vielä siivouksessa, mutta päätin lopettaa itselleni valehtelun ja myöntää, etten tule ikinä jynssimään yhtikäs mitään näillä loppuunsa pureskelluilla aarteilla. Humble Brush on bambua ja siitä syystä maatuvaa ja siksipä nämä lähtivät biojätteeseen ja nylon harjakset muovinkeräykseen.





3. päivä kolme esinettä. Vanhoja CD- levyjä joita kuvittelin kuuntelevani autossa. Totuus on kuitenkin se, että meillä ei autossa kuunnella kuin tyyliin Ipanapaa ja Viidakkokirjaa äänisatuna ja minun oma musiikki tulee Spotifyn kautta kuulokkeista joilla blokkaan takapenkin äänimaailman ilman omantunnon pistoksia. Nuokin levyt on autossa ajoittain lilluneet enkä edes valitsisi niistä enää yhtäkään soittimeeni. Sitäpaitsi Approach levy on hävinnyt jonnekin, joten karsintaan ylsivät pelkät kuoret. Osoite Kierrätyskeskus sekä muovin- ja paperinkeräys.





Jos meni ohi, että mistä on kyse niin tästä ja tästä löytyy selityksiä.


- Aino

1 kommentti:

  1. Voi miten hauska peli! Tätä voisi itsekin kokeilla. Kiitos vinkistä! Pidän kovasti blogistasi :)

    VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3