Kokonaisen Esittely


Kokonainen Elämä Edessä on kasa tarinoita, tietoa ja maailman menon pohdintaa. Kirjoituksia yhdistää pyrkimys ekompaan elämään. Aihealueista vahvimmat ovat muovittomuus, roskattomuus, kulutuksen hillitseminen, kuluttajuuden ruotiminen, vegaaninen ruoka ja minimalismi. Blogin kantavaksi teemaksi nousee yhä enenevässä määrin kiertotaloudellinen Zero Waste ajattelu eli Nollahukka.

Kokonainen toimii eettisten ja ekologisten arvojen jakamisen, sekä kulutuskulttuurin kriittisen pohdinnan paikkana toisistamme välittävässä ilmapiirissä, ilman vihaa, syyllistämistä tai kilpailua. Pienetkin askeleet kohti kestävämpää huomista lasketaan!

Blogia kirjoittaa Aino, äiti, kätilö ja avoimesti ituhippi maailmanpelastaja. Kirjoitan aitoja tarinoita perhearjestamme ja väsäyksistäni. Kokkailen keittiössäni kasvisruokaa omaperäisellä tyylillä. Olen aloitteleva hortoilija, pidän haasteista ja ihmiskokeista. Vuoden 2017 haasteeni oli olla hankkimatta itselleni mitään koko vuoden aikana. Rahamania -vlogipodissa haastatteluni aiheesta.

Arvostan merkityksellisiä keskusteluita, yhteyttä toinen toistemme välillä ja parempaan huomiseen tähtäävää mentaliteettia.

Aino Kämäräinen KokonainenRakkaudesta luontoon ja ihmisiin luonnon osana.
- Aino

1 kommentti:

  1. Hei! Onko Tänään -kirja ja Tärkeintä tänään -menetelmä sinulle tutut? Blogisi vaikuttaa kiintoisalta. Ystävällisin terveisin Tuija

    VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3