tiistai 20. maaliskuuta 2018

12 Tarinaa Kirjoittamisesta. Kokonaisen kirja-arvonta.


Arvotaan Mikko Toiviaisen aka Kalenterikarjun ja Ronja Salmen 12 Tarinaa Kirjoittamisesta kirja Kokonaisessa.

Minun täytyy tunnustaa, että Älä Hanki Mitään haasteeni aikana menin osallistumaan arvontaan. Tietenkään en uskonut, että voittaisin, mutta Ronja Salmen ja Mikko Toiviaisen kirjoittama 12 Tarinaa Kirjoittamisesta kirja on kuumotellut niin kovasti, etten pystynyt malttamaan ja niin menin ja osallistuin. Ja sit mää voitin! Sain itselleni sekä ystävälleni kirjan. Ihan mieletöntä!

Kirja siis tuli ja pääsi lukuun heti, kun sen sain sen käsiini. Linnoittauduin änkkäripöksyissä ja villasukissa kaverini sohvan pohjalle hyvän kahvin kera ja kävin kimppuun, kuin sika limppuun, hehe. Tästä on jo hetki aikaa ja kirja on kummitellut tuolla hyllyssä luettuna.Kokonaisen arvonta"Siinä missä viihde pitää kokijaa kädestä kiinni ja selittää miksi asiat ovat siten miten ne ovat, taide heittää kokijansa keskelle tilannetta ja huutaa perään "pärjäile"."

Kirjaan on haastateltu eri alojen kynämestareita kuten runoilija- räppäri Paperi T:tä ja laulaja lauluntekijä Samuli Putroa muiden huippu mielenkiintoisten ihmisten ohella. Paljon ihania tarinoita siitä miten erilaiset persoonat suhtautuvat kirjoittamiseen, luovat ja ohjastavat luovuuttaan. Tämä kirja sopii kaikille, jotka jossain muodossa tuottavat kirjallisia tuotoksia tai työskentelevät muiden omaperäisten ja itsenäisten projektien parissa.

Huolella läpilukemani yksilö lähtee tästä kätösistäni nyt eteenpäin. Toiviaisen ja Salmen kirjan saa siis kommentoimalla tänne tähän postaukseen tai Kokonaisen Facebookin /Instan /Twitterin postausjakoon. Vaikka kaikkiin, niin on paremmat mahdollisuudet.

Arvon kirjan maaliskuun viimeinen päivä eli lauantaina 31.3.2018 ja ilmoittelen voittajalle henkilökohtaisesti, jotta onnellinen osaa laittaa minulle sähköpostilla yhteystietonsa minne kirjan lähetän. Arvonta on siis päättynyt, onnea onnekkaalle! :)


Jollet vielä seuraa Kokonaista Facebookissa ja Instassa niin sinne tykkäilemään ja arvontaan osallistumaan, mars! Niin ja käykää ihmeessä kurkkaamassa Mikon eli Kalenterikarjun You Tube kanavaa. Sielläkin Zero Wastesta hienoja videoita.


Kokonaisen arvonta


"Kun kirjoittaa päivittäin, ei tekemiseen synny ylimääräistä kynnystä, joka pitää ylittää aloittaessa"


- Aino

15 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tää kirja on ollut pitkään mun lukulistallani. Ja tää on sellainen, että sen haluaisi vanhanajan paperiversioina, eikä diginä. Mukana arvonnassa siis! :)

  VastaaPoista
 3. Mukana:)
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Minäkin mukana! hamavah@gmail.com :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin mukana! hamavah@gmail.com :)

  VastaaPoista
 6. Mukaan arvontaan. Mielenkiintoinen kirja olisi. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa! :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kiinnostaisi lukea tämä, joten osallistun arvontaan. :)

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukaan mielenkiintoisen kirjan arvontaan! :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tää on mullakin ollut lukulistalla, kiva kun jaat eteenpäin. Mukana siis arvonnassa, jee! jedina.mail ät gmail piste com

  VastaaPoista
 12. Kirja on arvottu ja menossa uudelle omistajalle. Kiitokset kaikille osallistujille <3

  VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3