perjantai 13. lokakuuta 2017

Kokonaisen Älä Hanki Mitään 2017- haastepäivitys kattaen elo- ja syyskuun



Älä Hanki Mitään vuoteni 2017 alkaa olla loppusuoralla, lokakuussa mennään jo. Melkoisen käsittämätöntä. Vähänpä osasin aavistaa tammikuussa haastetta muotoillessani, että parisuhteeni ja näin ollen suuruusperheeni tulisi hajoamaan ja ajankohtaiseksi tulisi muutto lapsellisen sinkkunaisen omaan kotiin. 

Minimalistina olen jo aikoja sitten luopunut valtaosasta turhia tavaroitani ja koska elin suhteessa ei-minimalistin kanssa niin oli selkeää, kenen tavaroista karsitaan. Muuttokuorma ei ollut suurensuuri. Elämäni ehkä helpoin muutto ja meni parilla autollisella oikeastaan puolikkaan päivän aikana. Tavaratkin löysivät paikkansa jotakuinkin yhdessä illassa. Tyttöjen Ikeasänkyjen syy, että siihen tärvääntyi niinkin paljon aikaa.



Zero Waste koti


No, mutta mitenkäs sitten haasteeni voi? Sänky olisi ollut kiva, mutta sen sijaan nukun jännän varovasti taitettavalla varavuoteella, jonka olemassaolon olin unohtanut ennen muuttoa ja tarvittaessa tietty koisitaan lattialla. 

Valurautaisen paistinpannun kävin ostamassa sillä ruuanteko pelkällä kahdella kattilalla on haasteellista. Tein hankinnan uutena. Se oli harkittu päätös vaikka luultavasti olisin saanut paistinpannun myös käytettynä. 25 vuoden takuu ja välitön saatavuus veti joitain mutkia suoriksi. Listataan hankintoihin vielä ystävältäni saadut keittiöveitsi, pari puulastaa sekä europistokkeet kattolamppuihin, mutta nämä kaikki menee kodin- ja sitäkautta perheen hankintoihin,  oma henkilökohtainen lakkoni pitää edelleen. 

Sängyn hankinta itselleni on kyllä melko paha houkutus.. Miten lie siinä käy. Pyykinpesukone me tarvitaan myös.


- Aino

2 kommenttia:

  1. Kyllä hankintasi kuulostavat oikein perustelluilta!Joskus täytyy vetää mutkia suoriksi, ja eiköhän tuo ole juuri sellainen tilanne. Tsemppiä elämänvaiheen muuttumiseen ja mukavaa syksyä <3

    VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3