keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Nollahukka Instagram päivittyy tästä lähtien myös Ainon näpeistä



Uusiin kuvioihin astutaan homma kerrallaan ja tällä viikolla tein debyyttini Nollahukka instassa kertomalla suloisen ihanasta Lunetten kuukupistani. Mikäs sen roisimpi aloitus. Tyylilleni uskollisena tilkitsen muutaman aukon Nollahukan viestinnässä ja yhdessä Nollahukkamies Otso Sillanaukeen kanssa jatkamme entistä paremman sisällön tuottamista unohtamatta vastuullisuutta missään kohdin.

Vastuullisuusasiat kaipaavat rinnalleen vastuullista viestintää, joka on enemmän informatiivista kuin myyvää vaikka toki yhteiskunnallisesti merkittäviä ekologisia innovaatioita soisi kaupattavan ennemmin kuin tuotteen vastuuttomampaa kilpailijaa. Tälläkin Lunetten kuukupilla vähennetään huima määrä siteistä ja tamponeista syntyvää kertakäyttöjätettä. HSY:n lajitteluohjeen mukaan kaikki kuukautissuojat ovat sekajätettä vaikka olisivat kuinka biohajoavia, seka- tai energiajätteeseen siis eikä missään nimessä huuhdota pöntöstä alas.



Nollahukka




Kohdeyleisömme on laajaa ja moninaista, tarvitaan siis monenlaista asiantuntemusta ja kokemusta vastaamaan nollahukkaan liittyviin kysymyksiin sekä viemään tätä suomalaista yhteiskuntaamme kohti kiertotaloudellista mallia. Tiimimme Nollahukan parissa laajentunee jatkossa vielä entisestään, sillä yksin pääsee etenemään hyvän matkaa, mutta yhteisöllisyydellä porskuttaa pidemälle!

Jollet vielä seuraa Nollahukkaa Instassa niin @nollahukka! Kannattaa myös ottaa kaikki ilo irti Instagramista ja laittaa seurantaan sivun lisäksi ainakin tagit #nollahukka sekä #nollahukkakirja.


- Aino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3