sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

MitäTuliVäsättyä: Lamppujen tuunailua.



Tuunaus, aina silloin tällöin, piristää kummasti mieltä, toisinaan se on karua todistusaineistoa siitä, kun mikään ei mene kuin Strömsössä. Useimmiten meillä tulee tehtyä juttuja lasten kanssa tai lapsille. Tänään uutta ilmettä saivat Ikean lampunvarjostimet. Mallia en muista ja eipä taida noita olla enää myynnissä. Niissä oli valmiiksi pientä kirjailua johon jo ostaessa ajattelin lisääväni helmiä tai jotain pientä.





No kaapista löytyi paljetteja joita aloin ompelemaan yksitellen. Muutaman jälkeen meni hermot, ihan kamalaa puuhaa. Ei muuta kuin liima kehiin. Lähdin liimailemaan paljetteja ihan kokeilumielessä. Hyvin ainakin toistaiseksi pysyvät paikoillaan normaali liimalla.

Paljetit sattuivat olemaan väriltään hieman talvisia ja erottuvat vain himmeästi kimallellen varjostimesta. Mielestäni lopputulos on tyylikäs. Jotain pientä extraa tyttöjen huoneisiin.
 

Tuunatessa soi Family of the Year - Loma Vista albumi. Erityisesti Hero biisi koukutti aikoinaan.








Viime viikonloppuna väsättiin urakalla jotain aivan muuta ahkeria virpojia varten :) Pääsiäisestä alkaa kevät, näin se on ja kevät on uusien asioiden aikaa.




- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3