keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

MitäTänäänSyötäisiin: Vihersmoothie


Aamu alkaa tänään vihersmoothiella. Ei todellakaan tule tehtyä usein, mutta joskus on sellainen olo, että pitää tankata entsyymejä ja hivenaineita. Minun mielestä tämä auttaa palautumisessa ja virkistää erityisesti yövuorojen jälkeen. Minulla on tähän hommaan Puhdistamon vihersmoothiejauhetta millä juoman päräyttää kiireessäkin.

tehdessä soi Kanditaatti - Kiitollinen, olipas hyvät sanat aamuun


Vihersmoothie tekeillä


Ja näin se syntyy; ruokalusikallinen jauhetta, 1 banaani ja tammenlehtisalaatti, ihan pakkauksen ohjeen mukaan. Joukkoon vettä niin se on jokseenkin juotavaa. Itse menin oikomaan ja laitoin MSM- jauheeni smoothien sekaan ja se oli virhe. Tästä erästä tuli sen makuista, että sen on pakko olla superterveellistä :P

Salaattien osto kaupasta kirpaisee aina hieman. Syynä siihen muovi. Meillä kaikki muovi kärrätään muovinkeräykseen ja muovinen ruukku menee uusiokäyttöön. Salaatin saa kasvamaan uudelleen ikkunalla näin keväisin, kuten kuvasta näkyy. 

Iso lasipurkki on todettu hyväksi, sen saa jääkaappiin, jos on liian lämmintä, salaatti virkistyy siitä. Kirkkaan lasin läpi on helppo tarkkailla ettei kastele liikaa ja on se ihan mukavan näköinenkin tuossa ikkunalla tuomassa vähän kevään tuntua.

Aamurutiinit kannattaa olla, että niistä voi poiketa :)


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3