lauantai 1. lokakuuta 2016

Uusien asioiden päiväKylläpä on ollut melkoista puuhaa tänään. Aamulla heräsin päänsärkyyn ja oli muutenkin vähän vaikeaa, mutta päätin, että pihalle vaan touhuamaan, kun on nätti sää. 

Siellä se päänsärky ja muu onneton olotila unohtui, kun japanintatar sai vihdoinkin kyytiä.  


Nuo melkolailla kolmemetriset japanin ihanuudet on kyllä kauniita. Ulkonäköasiosta ei nyt ole kyse vaan ihan siitä, että kyseinen kasvi ei kuulu Suomen luontoon ja on hankala vieraslaji. Vaikkapa Suomen Luonnonsuojeluliiton sivuilta voi lukea aiheesta.

Hieman mietitytti, että miltä talo tulee näyttämään ilman niitä. Ovat niin isoja ja hallitsevia. Pidin kuitenkin tiukasti mielessä periaatteeni ja niin puskat hävisivät päättäväisesti yksi kerrallaan. 

Nappasin ennen ja jälkeen kuvia puutarhan puolelta missä kasvustoa on eniten. Toki sitä löytyy ympäri tonttia, mutta tuolla sen kasvu on hallinnut puutarhan ilmettä eniten.  


Ero on hurja, mutta ei ollenkaan niin karu tai paljas kuin mitä pelkäsin. Oikeastaan talon arkkitehtuuri pääsee enmmän oikeuksiinsa ja makuuhuoneenkin ikkunasta näkyy vihdoin maisema. 

Sain lähes kaikki varret katkottua ja raahattua takapihalle kasaan, mutta juurakkoa kaivaessa voimat loppuivat. 


Onneksi mies saapui kotiin ja kertoi, että oli suunnitellut meille hieman ohjelmaa. Tämä tarkoitti käytännössä Jätkäsaareen ajoa ja Verkkokauppa.comiin tunkua. Onneksi olin niin tyytyväisen loppu pusikon raivaamisesta, että venkoilut jäivät tällä kertaa vähemmälle.

Ja kyllä vain kannatti hypätä miehen mukkaan ja kaupoille :)

Uudistuneen pihan lisäksi tänään tapahtui nimittäin vihdoinkin jotain muutakin uutta. Nyt on se kauan himoitsemani kamera!!

Kuvat on räpsitty edelleenkin iPhonella ja käsitelty ihan puhelimen mukana tulevilla filttereillä. En tiedä, että tykkäänkö kuvaamisesta ollenkaan, mutta hienoja kuvia rakastan. Arvostan heitä, jotka osaavat vangita hetkiä ja tunnelmia kuviin. Kuten vaikkapa kätilökollegaani Mimin & Nöden takana.

Enhän minä tätä vekotinta osaa vielä käyttää, mutta hiljaa hyvä tulee. Jos nyt vaan kuvailen ja ihailen ensin. Lueskelen viikon käyttöohjetta, hypistelen ja katselen YouTubesta videoita.
Pitää hissun kissun tutustua kaveriin ensin. Sillä ei oikein ole semmoista persoonaa vielä eikä minulla kiintymyssuhdetta siihen, mutta olen uuden tekniikan kanssa melko nahkea muutoinkin. Eihän meillä Antinkaan kanssa mennyt alussa ihan putkeen mutta nyt en enää paremmasta tiedä :)

- Aino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3