perjantai 28. lokakuuta 2016

Lahjoitettu huilu hyvään kotiin :)


Päätin luopua käyttämättömästä huilustani johon liittyi myös paljon tunteikkaita muistoja. Minimalismi-ideologiani mukaisesti luovun jostain vanhasta saadakseni tilaa uudelle tai hankkiessani jotain uutta.

poikkihuilu Jarmo Pakusjärven huoltamana  ja valmiina postitettavaksi uudelle omistajalle


Omistaja löytyi! 

8-vuotias tyttö, jonka perheellä on ollut tiukka budjetti, mutta musiikki mitä ilmeisimmin verissä :) Lopulta uuden kodin valinta oli melko helppo. Seurasin vain sydäntäni :)

Harrastukset ovat usein kalliita, jos perheessä on monta lasta joutuu harrastusten kokonaiskustannuksia miettimään hyvin tarkkaan. Sisarusten kesken tulisi myös toteutua tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus harrastamisen suhteen. Silti toisen laji tai soitin voi olla kalliimpi kuin toisen. Hienointa tietysti olisi, jos samaa lajia harrastaisi usea, että kamppeita voisi kierrättää isommalta pienemmälle, mutta harvoin näin käy. Meillä kukaan lapsista ei harrasta mitään samaa..

On todella hienoa antaa huilu semmoiseen perheeseen jossa harrastuksia tuetaan ja niiden merkitys on niin suuri, että koko perhe säästää kuopuksen toiveen vuoksi. Sydämeni sanoo, että oikeaan osoitteeseen menee. Kunnioitan perheen toivetta enkä kirjoittele heistä sen enempää.

Uskon, että hyvä pääsee taas kiertämään ja vaikka joskus innostus huiluun instrumenttina lakkaisikin niin huilu ei jää, oman möhlimiseni tavoin, kaapin perukoille vaan menee vaikkapa musiikkikouluun lainahuiluksi. Lainasoittimille on musiikkiopistoissa näemmä kova kysyntä saamieni viestien perusteella.

Huilun huolsi ystävällisesti Puhallinsoitinkorjaamo Jarmo Pakusjärvi  Tampereella veloituksetta osallistuen näin huilun lahjoitukseen! Valtavan isot kiitokset Jarmolle <3 Korjaamoon voi pistää soittimensa huoltoon matkahuollon välityksellä ihan mistä päin Suomea tahansa. Yhteystiedot löydät tästä. Hyvät teot aikaansaavat lisää hyviä tekoja!

- Aino soittolistalla Vesa-Matti Loiri - Pyhät Tekstit - Korinttolaiskirje <3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3