keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Riita ruohonleikkurista erätauolla



Näin se vain on monenmoista avuliasta vinkkiä tullut ruohonleikkurin hankinnasta puhjenneeseen parisuhderiitaan. Tai mikkään riitä ole, sellaista eriävien mielipiteiden päästelyä ilmoille tavallista kipakammalla äänensävyllä korkeintaan. Nopeasti jutun juoneen tästä.


Uusia istutuksia puutarhaan



En vain millään haluaisi polttomoottorikäyttöistä leikkuria sillä se a) haisee b) ääntelee c) pilaa puutarhan antimet.

Hommaan tuli joka tapauksessa pieni erätauko sillä pyykinpesukone laukesi. Ei mitään katastrofia kummempaa. Oltiin jonkin aikaa, eli pari päivää, ilman pyykkihommia ja ahdistus lähenteli valtavaa. Hikistä juoksuvermettä, jalkapallorompetta ja muutaman neidin hemppeiden vaihtotahdilla likavaatekoppaan kasaantunutta sisältöä just niin paljon, kuin kaapeissa on alkujaan puhdasta. Minimalistin vaatearsenaalilla parin päivän pyykkäysvaje menee juuri ja juuri pesuväliä venyttäen. Uusi kone on tuloillaan. Se ei ole mikään tingittävä juttu 7 hengen perheessä piste.

Ruohonleikkuri taasen on. Tilanne on tällä hetkellä semmoinen, että vanha kone pelittää vaikka kamala onkin. Itse vieläkin kuvittelen, lannistavahkosta kommentoinnista huolimatta, että sellainen mukava työnnettävä, hiljainen kaveri olisi meille passeli.

Ihan pikkiriikkisen tässä näpäyttelen keskivartalolihavaa perusmiestä vinkunoista, kun "on niin raskas työnnettävä" ja "sielunvihollinen" se sellainen puskuvempele. Ei kukaan väittänyt, että työnnettävä aparaatti mikään helppo tai kevyt olisi ja miksi sen pitäisi olla? Olisin innokas osallistumaan treeneihin ruohikon lyhyenä pitämiseksi ja kyllä se isäntäkin luultavasti katselisi ihan mielellään, kun tuolla bikineissä vedän kortta sileäksi.


Kokonaisen erittäin mukavat tamineet villasukkineen


Tai ehkei niissä mun bikineissä ole sitä mitä haen takaa, mut siis vähissä vaatteissa sillain viehkosti kiroillen. Voisin jopa lupautua jättämään villasukatkin, jos on yli 15 astetta lämmintä.

Kyllä se van niin on, että puutarhanhoito on Kokonaisen mielen ja kehon huoltoa parhaimmillaan!




- Aino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3