maanantai 6. kesäkuuta 2016

MitäTuliVäsättyä; korut roikkumassa


Huh heijjakkaa, kun on tullut paiskittua töitä!

Laitetaanpa jotain nättiä ja naismaista välillä. Haluan esitellä mun korutelineen, jonka väsäsin ja sain seinälle miehen avustuksella. 


Käytännössähän tässä ei mennyt kuin sen idean verran ja porakone, mies jatkonaan hoiti loput. Sarvet löytyivät varaston perukoilta pölyisinä. Ne on poroa ja niin ihanat. Tulee kotiseutu siellä pohjoisessa mieleen. Siihen ne sitten parkkeerasivat makuuhuoneen seinälle lähinnä korujani kannattelemaan. On sinne sarville sitten päätynyt vähän lasten askarteluitakin.

Siinä on oikeastaan kaikki mun helyt kaksia korviksia ja yhtä sormusta lukuunottamatta. Kuvista huomasin, että mieheni ostama rannekoru puuttuu vielä.




Mitäs tarinoita sitten noiden helyjen takana on, mietitääns.. Pinkki Statement -koru on Kroatiasta. Mieheltäni sain. Puuhelmet on pojan tekemä äitienpäivälahja. Käytössä usein nekin. Sitten siellä killuu äidinäidin rippilahjaksi saama risti, jonka hän päätti antaa ensimmäiselle lapsenlapselleen. 

Itse sain rippilahjaksi ristin kanssa kiertyneenä oleilevan hopeisen "kulkusen" omalta kummiltani. Sitten sieltä löytyy bling blingiä ihan Hömmiltä (H&M). Sen ostin joskus pikkuh´jouluihin ja olen pitänyt sitä lähinnä koristeena. Tyttäret sitä enimmäkseen lainailevat. 

Yksi rakkaimmista koruistani on tädiltäni saatu hopeinen pallo täynnä "timantteja". Se riipus on lempparini, koska se käy korvakoruihini ja on siro. Kun on vain yksi pää, kaula ja pari kättä niin ei niitä koruja hirmuisen  montaa tarvitse. Töissä saa kuitenkaan pitää, eikä minulla juurikaan ole muuta elämää ;P 

Terkkuja ihanille työkavereille! (kohta sitä taas nähdään) ja laittakaas tykäten tuosta Facebook- nappulasta sivupalkissa niin näette heti, kun olen julkaissut taas jotain :)


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3