lauantai 11. kesäkuuta 2016

Sadetta ja töitä

Ei täällä olla tauolla, ei edes kesälomalla. 

Pitkää putkea väännetään ja samalla ihmetellään elämän menoa. Uusia haasteita tulossa ja isoja siirtoja. Sellainen vie huomion ja kaiken energian ja niinhän sen kuuluukin vaikka kyseessä nyt onkin positiivisia muutoksia.

Joku minua fiksumpi joskus pisti, että "muutos on väistämätöntä, siihen et voi vaikuttaa, mutta varmista, että se on kehitystä". 

Siihen on tyydyttävä, elämää ei voi säädellä, jos semmoista luulee niin se on kyllä harha. Ainoa mihin pystyy jollain lailla vaikuttamaan on oma suhtautuminen elämän kulkuun, mutta jo vain siinä on usein työmaata kerrakseen. 

Helpommalla pääsee, kun nöyrtyy elämän edessä. Ei se tarkoita, että voisi elää miten sattuu muista piittaamatta. Se on juuri sitä sopeutumattomuutta ja yritystä vaikuttaa elämän menoon. Kun on "puhtaat jauhot pussissa" niin on helpompi nukkua yönsä kaikessa myllerryksessäkin.

päivitellääs soittolistaa pitkästä aikaa. Angus & Julia Stone - The Hanging Tree. Ihastuin kappaleeseen Nälkäpeli Matkijanärhi elokuvassa, hieno kohtaus ja biisi.


- Aino


2 kommenttia:

  1. Monessa asiassa suurinta viisautta on tajuta, että ympäristöään/kavereitaan/sukulaisiaan ei ainakaan rajattomasti voi muuttaa, omia asenteita kyllä. Tai pitää pystyä. Muuten on raskas polku tämä elon tie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla :)

      Turhaa on keskittää energiaa asioihin mihin ei voi vaikuttaa.

      Poista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3