keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Arabianranta Helsinki

Tänään tuli vietettyä jännittävä fillarointipäivä pitkin Helsinkiä. Hieman eksyin välillä, mutta löysin lopulta aina sinne minne pitikin.

Kävin ihastelemassa Arabianrantaa paikallisten neitokaisten opastuksella. Löysimme ehdottomasti parhaat kivet, purot, hiekkalaatikot ja muut jännittävät paikat. 

Minulle esiteltiin hanhiaidat ja tyrnipensaat. Ranta-aallokon pyöristämät kivet olisin voinut kerätä käsveskaan ja viedä uutta puutarhaa koristamaan. Näimme laskuvarjohyppääjien laskeutuvan suhisten aivan nenämme eteen.



Ariabianrannasta löytyy taidetta kaikkien ihasteltavaksi ja laajat liikunta-alueet. Asukasyhteisö taitaa olla melko aktiivista ja hyvin tuttavallista. Onnellisia ne ken siellä asustavat. Upea paikka!

Meri on upea myös, mutta pelottava. Katselen mieluummin pienen matkan päästä. 

Joessa, järvessä ja koskessa voin puljata miten paljon tahansa, mutta jotenkin meren valtavuus ja syvyys sekä sumea vesi saa minut tuntemaan valtavaa kunnioitusta, pienuutta ja myös pelkoa. 

En mene laitureille vapaaehtoisesti enkä usko, että uskaltaisin soutuveneeseen saati sukeltamaan. Vaan ken tietää, ehkä tämäkin epäluulo on tehty voitettavaksi..


Harmi, että kameraa, eli kännykkää ei sillä taivalluksella ystäväisteni kanssa ollut mukana, mutta pyöräillessäni takaisin kohti sänkypaikkaani otin muutaman räpsäisyn.


Pieniä kohteita, lautasia, asetelmia ja sen sellaisia kuvatessa iPhonen kamera on ihan jees, mutta minulla alkaa olla mitta täynnä onnettomien maisemakuvien suhteen. Jokin uusi härpäke saattaisi lähteä hyvinkin matkaan. 

Hyvän kameran hinku alkaa olla jo niin iso, että kauppaan meno ei tunnu enää kovin mahdottomalta ajatukselta. Jos nyt kuitenkin hauduttelen vielä hetken. Onhan ne vähän hintaviakin, että ei semmoista ihan heräteostoksena kehtaa mennä tekemään.


 
Jotenkin voisin kuvitella, että tämäkin ainutlaatuinen hetki kuumailmapallojen lipuessa kohti horisonttia olisi ikuistettu jollain toisella kameralla ehkä hieman hohdokkaammin. 

Kaikesta huolimatta kesäinen Helsinki on upea! 

Mustarastaat laulavat lähes läpi yön.

- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3