tiistai 14. kesäkuuta 2016

Taistelu rautavaltaistuimesta, Game Of Thrones.


Olen pienoinen Game Of Thrones -fani. Ihan pienen pieni vain. Sen verran pieni, että ensinnäkin harmittaa jo valmiiksi, kun kohta kutos kausikin on loppu ja sen verran pieni, että kun mies kysyi reipas vuosi sitten, että minne lähdetään matkalle niin vastasin kuin tykinsuusta, että Kroatiaan! Siellä me sitten käytiin "King´s Landingissa". 


Sarjaa seuraamattomille tai yhtään koko kirjasarjasta innostuneille tai jotenkin vain pullossa eläneille tämä on varmasti käsittämätöntä hebruskia.  Toivottavasti kaikkia kuitenkin hymyilyttää, yhtä paljon kuin itseänikin se miten fanaattinen sitä voi olla tuommoisen sarjan suhteen :) 



No siellä "King´s Landingissa" käytiin katselemassa kuvauspaikkoja. Oikeastihan tässä maallisessa maailmassa paikan nimi on Dubrovnik ja se on yksi upeimman näköisiä kaupunkeja mitä olen nähnyt, mutta minä en olekaan vielä nähnyt paljoa.

Dubrovnikistä ja Kroatiasta ylipäänsä tuli meille sitten muustakin syystä erityinen paikka. Minua kosittiin siellä kattojen päällä.  


Tuskin kirjoittaisin asiasta ellen olisi suostunut, luonnollisesti ;) Pannaas vielä päivän kevennys :D




- Aino

2 kommenttia:

  1. Se on sitten paljon onnea!!! Dubrovnik on juuri oikea paikka kosinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Oli hieno maa ja mukavia ihmisiä, saatiin kutsu tulla uudestaan ja eiköhän totella sitä kutsua vielä monesti :D

      Poista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3