lauantai 22. heinäkuuta 2017

Digipaastoilun yllättävä loppu


Vilpittömän aikomukseni mukainen, vähintään viikon mittainen, digipaastoiluni sai yllättävän lopun. Alkujaankin koko viikko meni jokseenkin toisin kuin olimme ajatelleet. Kesälomareissailu sukuloimisineen päättyi yllättäen lapsukaisen alkaessa keskiyön hujakoilla oksennusputkensa. Vietin leppoisasti reissun viimeisen yön kylpyhuoneen lattialla, patjan jalkopäässä nukkuen, pyyhe peittonani, kun kaikki muu oli jo lentävässä kaaressa kukitettu. Lukulistalla ja soittolistalla vain parhauttaOnneksi oli lattialämmitys! Se jaksoi pitää hermot ja kielen kurissa vaikka hieman ehkä ärsyttikin, kun mahanesteet eivät millään meinanneet osua löylykiuluun. Ainoa käden ulottuville sattunut hiukka isompi astia yökkimistä varten.

Seuraavana aamuna lähdettiin pakosta ajelemaan kotiin ja toivottiin sormet ristissä, että kukaan ei oksenna autossa. Kotona saimme huomata kodinkoneiden hive mindin tavoittaneen pyykinpesukoneen ja viime viikolla rikki mennen kiukaan jälkeen myös astianpesukoneen, joka teki tenät. Onneksi teki, sillä koneen alle oli jo muodostumassa lätäkkö. antiikkinen roomalaispatsas Michelangelon piirtämässä luostarissa Roomassa


Hei, mut kaiken keskellä mulle viestitteli Helsingin Sanomien toimittaja ja teki haastattelun! Kuvaaja kävi ottamassa kuvia ja jossain kohdin Kokonainen tullaan mainitsemaan Suomen suurimmassa sanomalehdessä. Minua jututettiin muovista ja muovittomuudesta, ylläri. Muoviroskasta ilmestyikin juttu Hesarissa jo tässä loppuviikosta ja lisää on siis tulossa jossain vaiheessa. Melekosta. 


muoviroskan kimpussa heinäkuussa
Kuva Plastic Free July


Kannatti eksyä väsyneenä, nuhjuisena ja vanhasta tottumuksesta sähköpostin pariin vaikkei niin olis saanu tehdä, noin paastoilumielessä.


- Aino

4 kommenttia:

 1. Heippa! Huikkaan tänne ihan pelkästä ilahtumisesta, kun löysin mielenkiintoisen blogin. Täydellistä! Asiaa, ei pelkkää ostamiseen liittyvää hehkutusta ja kivoja kuvia. Tulen uudestaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne Kokonaiseen! ja kiitos kauniista sanoista <3 Olet aina tervetullut ja osallistu toki keskusteluun (jonka toivon tästä hissukseen ottavan tuulta alleen...)

   Ostamishehkutuksia ei ole tulossa jatkossakaan. Jos jossain kisataan vuoden antikaupallisimman blogin tittelistä, niin Kokonaisen saa ilmoittaa sinne ;)

   Poista
 2. Minullakaan ei oikeastaan ole edelliseen lisättävää - niin paljon itseäni kiinnostavia kirjoituksia yhdessä blogissa =) Hieno juttu tuo Hesarin haastattelu myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Et/te arvaakaan miten paljon minulle merkitsee se, että koko näpytysten skaala, kirjo ja rönsyilevyys on ihan ok. Kaikissa elämää suuremmissa `blogioppaissa` nimittäin kehoitetaan aina keskittymään vain yhteen aiheeseen ja rajaamaan ja etsimään oma niche (suomeksi nissi).
   Kyllä mie ne oppaat olen lukaissut vaan totesin mahdottomiksi itseni seurata, joten tässä sitä ollaan! Sekä reikä, että palikat vaihtavat muotojaan oman mielensä mukaan ja Kokonainen on todellakin jokseenkin Kokonainen omalla ainutlaatuisella tavallaan ;)

   Kiitos yhtymisestä Hesari-innostukseen. Toivottavasti ne ny julkasee sen jutun kanssa :D

   Poista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3