maanantai 17. heinäkuuta 2017

Digipaaston avulla kiinnittymistä olennaiseen


Kyykistelin tuolla lähimetsässä toissapäivänä ja keräilin kesän ensimmäiset mustikat. Siellä sitä taas mettässä kirkastui ajatus, kun harmittelin, ettei tullut puhelin mukaan, että olisin ottanut teille vähän kuvia mustikoita notkuvista varvuista. Miten älytöntä. Meette ite mettään ja katsotte. Vitamiinit ja muu hyvä ei imeydy rupuista kuvaani katsoen vaikka se saattaa jollain tavalla mieltä lämmittääkin.

Miusta yksi maailman ihanimpia asioita on, kun olemme koko perheenä koossa ja teemme jutuja lasten ehdoilla. Siihen ehdollisuuteen kuuluu hyvin ehdottomana digipaasto ja vempeleettömyyden terveellinen vaikutus yhteiseloomme, vuorovaikutukseen ja latautumiseen perheenä. Tämäpä tarkoittaa käytännössä sitä, että sometteluni taukoaa noin viikoksi ja yritän pitää itseni poissa kaikista kanavista. 



oma ja muu maa mustikka


Kokonaisesta löytyy yllin kyllin kaikenlaista luettavaa viikon ajaksi. Tässä kesän aikana olen ehtinyt päivittelemään joitain vanhojakin tekstejäni ja laitellut hieman uusia kuvia vanhoihin kirjoituksiin ja sen semmoista. Äärettömän hersyvästä ja koukuttavasta 😜 Kokonaisen sisällöstä huolimatta toivon, että lähtisit paastolle kanssani. Erityisesti, jos huomaat miun tavoin kurkottavas ensimmäisenä aamulla älypuhelinta sängyn viereltä tai tarkastelevasi jatkuvasti eri sosiaalisen median sovellusten limputuksia ja kilinöitä. 

Rooman matkan ajaksi latasin Facebookin puhelimeeni, että saisin tehtyä ajastamieni kirjoitusten jakoja eri kanaviin, mutta nyt poistan Facebookin kännykästä uudelleen. Puhelimeen jää vain Spotify ja Podcastien kuunteluun käyttämäni sovellus. Aion keskittyä keskusteluihin ja nuhjuamiseen lasteni, mieheni ja lähimmäisteni kanssa. Toivon mukaan saamme Taru Sormusten Herraa luettua joitain satoja sivuja eteenpäin ja syötyä järjettömät määrät herneitä ynnä mansikoita.

Jollei sinulla ole tämmöistä ongelmallisuutta näiden blogien, twiittereiden, instojen ja lärvystimien kanssa niin suosittelen näitä:

Konetiskiaineen korvikekokeilut


Mus mus, pus pus. Palataan taas! 😘


- Aino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3