keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Ihan vaan kuulumisia

Mies palasi reissustaan ehjänä ja silminnähden levänneenä. Tuliaiset osuivat nappiin ja reissukertomukset rönsyilivät jännittävinä. Pärjättiin anopin ja poikien kanssa yövuoroputkeni oikein hienosti, mutta mukava oli saada koko perhe kasaan. 

Yövuoroja jatketaan edelleen. Töissä on haikean ihanaa. Kohta tulee luultavasti pieni tauko tuolla työskentelyyn. Kahvi on palannut valitettavasti kuvioihin yövuorojen myötä.

Työasiat pyörivät päässä monella tapaa. Tälläkin hetkellä pitäisi lukea tenttiin. Sairaanhoitajan ja kätilön työhön kuuluu kaikenlaista kouluttautumista, joko työnanatajan puolelta tai sitten ihan omaa opiskelua ammattitaidon ylläpitämiseksi. Innoissani myös odottelen ensi kuulle ohjelmoimaani imetyskoulutusta. 

Kuulin jonkun joskus sanovan, että kätilöys on kuin toinen iho. Se on jotain mitä olen koko ajan vaikka teen paljon muutakin. Silti menin hämilleni, kun asiakkaani kysyi minulta, että "miksi sinä olet kätilö?" 

Tuntui, että kysymys oli hyvin intiimi. Sellaisella alueella, että sitä ei ihan tarkkaan pysty selittämään. Kollegoille ei juuri tarvitse selitellä.




Viimeviikon aikana tein onnettoman kokeilun kauramaidon valmistuksessa. Hiveetä kuraa. Ei siitä sen enempää. 

Onnistumisiakin on ollut. Pistin nimittäin rohkeasti lasisessa säilyketölkissä pakastimeen omenasosetta sekä kurpitsakeittoa ja hyvin toimi! 

Huurteiset tölkit ovat todella söpön näköisiäkin. 









 
Viikonloppuna kävi sukulaisia. Mahtavaa, kun taloon tuli eloa. Kävimme tyttöporukassa syysretkellä metsässä. Edelleen löytyi puolukoita. 


Myös kävyt ja vaahteranlehdet saivat tarttua matkaan. 

Kotiin päästyämme ei mennyt montaa minuuttia, kun tinttarintta huusi huoneestaan, että "tuu äiti kattoon!" Ihana oli teippaillut vaahteranlehtiä seinille :) 

Kävyistä teemme myöhemmin joulukuuseen koristeita tai jotain semmosta.

Pyöräily on ollut sikakivaa ilman vähän viilennyttyä. Eilen tosin tein pienen virhearvion varusteitteni suhteen ja mereltä tulleessa sumussa asteet tippuivat sen verran, että kylmä tuli. 




Onneksi kotona odotti lämmin sauna, takkatuli ja mies. Käytiin lävitse tulevia suunnitelmia remontin, töiden ja muun suhteen. Vaihdettiin kuulumisia.



Tulen äärellä mieli purkautuu turhasta lastistaan.



- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3