torstai 28. huhtikuuta 2016

Kehonkoostumusmittaus. Miksi teit sen?

Voihan ääh. Sorruin sellaiseen kehonkoostumusmittaukseen Omronin laitteella Ruohonjuuressa. Jostain tuolta toisaalta (pakkotoisto) tullut lueskeltua näiden laitteiden tarkkuudesta... Juupa joo. 

Mittauksen mukaan olen normaalipainoinen, mutta hyvin rasvakas :) (en kehannu laittaa, että läski) Sain laitteella korkeimman rasvaprosentin ikinä.




Jännintä tässä on se, että vaikka tiedän, että tulos ei pidä paikkaansa niin silti se vähän niin kuin kolahti. Ikään kuin tässä konkurssissa jokin rasvaprosentti paljoa merkkaisi 😆 Ihmismieli on jännä. 

Sitten selittelyitä.. Aiemmin rasvojani ynnä lihaksiani on mittailtu sellaisella vempeleellä joka ilmoittaa lihaksen määrän vaikkapa per jalka ja sillä saa puolierot selville. Semmoista tietoa tarvitsisin kipeämmin. Haluan seurata lihaskasvuani ja siksi on tärkeää erotella myös kehon nesteet, että tulos olisi edes jollain tasolla luotettava.

Ehkäpä käyn katsastamassa myös Inbody -kehonkoostumusanalyysin tässä lähiaikoina.

Ruohonjuuressa mittaus maksoi  5 euroa, mutta se hyvitettiin ostoksen yhteydessä samantien. Inbody -mittauksen saa noin 35 eurolla.

Muista ostoksista lisää huomenna.


Tiisu - Elämältä turpiin sain. Varo ettet naura liikaa! Tiisu on ihana, Tiisu saa hyvälle tuulelle :)


(Näin käy jollei pääse vauvana värikylpy -metodin mukaisesti iloittelemaan ;P)



- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3