perjantai 1. huhtikuuta 2016

Pientä reissailua tiedossa


Oi voi, matkalle lähtö on jännittävää ja stressaavaa yhtä aikaa.

Eräät ottavat lunkisti, minä en. Pakkaaminen ja matkustaminen ei tuota ongelmia, mutta se kodin laitto valmiiksi siksi aikaa, kun on reissussa. Miten paljon onkaan hommia, jotka on tehtävä ennen kuin voi astua ovesta ulos!

Jääkaapin tarkastaminen ja tyhjentäminen. Miettiminen, että mikä säilyy reissun yli ja mitä lopuille tehdään? Söisikö joku vielä hedelmät kulhosta etteivät happane poissaollessa.. Biojäte on ehdottomasti vietävä. Roskat muutoinkin mietittävä. En halua löytää kotiutuessani uutta eliölajia roskakaapista saatikka kukoistavaa hedelmäkärpäskantaa. Pyykit on käytävä läpi. Minimalistin taloudessa kenelläkään ei ole liikoja vaatteita (tai ei pitäisi olla..) Jos reissusta palaa niukka naukka koulun ja työn alkuun on mietittävä, että on sillekin päivälle jotain soveliasta päällepantavaa. Tässä helpointa on kuitenkin se, että eihän niitä pyykkejä tarvitse saada kuin telineelle asti ennen lähtöä. 

Koska nyt lähdemme parisuhdetta hoitamaan on luonnollisesti mietittävä kaikkien ipanoiden oltavat reissun aikana. Niin ja koiran. Joko pukkaa stressiä pelkästä lukemisesta?

Yksi pieni juttu mikä on muuten aina meillä mukana, ollaan menossa ihan minne tahansa...


UE Boom Bluetooth kaiutin
UE BOOM Black Night kaiutin


UE Boom! Sain tuommoisen kannettavan kauttimen mieheltäni lahjaksi ja siitä on tullut luottokaveri tämmöiselle musiikkiholistille. Toimii bluetooth systeemillä puhelimen kanssa, jossa on itselläni Spotify. Musiikki aina mukana ja hyvällä äänentoistolla. 

En voisi tyytyväisempi olla. Akku kestää monta vuorokautta ja puhelimen viestiäänet ja soimisen kuulee, kun kantaa kautinta mukana esim kodinhoitohuoneessa tai pihalla puutarhatöissä. Toinen juttu onkin sitten löytää se puhelin.. mutta tuon kalikankin kautta voi puhua puhelimessa sillä siinä on mikki. Herätys löytyy myös. Hirmu hieno pikkuvehje.

pakatessa soi Aoife O´Donovan - In The Magic Hour, Magic Hour biisi on mieletön! 

Olkaas varuillanne ettei päivän listalta löydy silliä ja kuravettä ;)


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3