lauantai 9. huhtikuuta 2016

Holiday Club Saimaan kylpylässä


Viime viikonloppuna käytiin Itä- Suomen reissulla myös Imatralla. Lappeenrannan puolella yövyimme Holiday Club Saimaa Spassa yön verran. Majoituimme Castle- hotellin huoneissa sillä varausta tehdessämme kuvien henki otti hieman valtaansa. Oikein hienoja ja yleviä olivat. Vähän pröystäileviäkin, mutta lomaillessa on hyvä kokeilla jotain mikä pistää hieman mukavuusalueen ulkopuolelle vaikka sitten sillä luksuksellaan.


Saimaan kylpylä Lappeenrannassa


Polskuttelu lähes yökerhomaisessa Cirque de Saimaa-kylpylässä ja sen saunamaailmassa loikoilu pesi satojen kilometrien ajosta johtuvan jäykkyyden tiehensä. Ollaan tietty tylsiä ja mietittiin vain koko ajan miten hauskaa lapsilla siellä olisi. Luonnollisesti kokeiltiin vesiliukumäet ynnä muut, että osattiin sitten kertoa niiden hurjuudesta uskottavalla tavalla ;)

Huone oli lokoisa, mutta yöllä iski superjättisängyssä kuumeen lisäksi ikävä miestä.. Puolikaskin petiä olisi riittänyt mainiosti, kun jälkikasvua ei ollut tungeksimassa väliin :D 

Perhepetiläisille hyviä uutisia, lapset voivat nukkua vanhempien kanssa samassa vuoteessa, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Polskinnan ja huoneiden lisäksi testasimme kylpylän ravintolan. Le Biff palveli mainiolla asenteella. Lista oli kompakti ja tarjosi liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdon. Alkuruuaksi sorruin Aurajuuston ja punajuuren yhdistelmään. Ei selityksiä. Taivaallista oli. Tosin vatsa ei enää anna anteeksi maitoa niin helpolla kun on pitkiä kausia ilman.  

paprikapolentaa


Tammikuussa 2017 blogi on muuttunut täysin vegaaniseksi. Enää ei juustot tai maidot, kermajäätelöstä puhumattakaan kuulu ruokavalioon. Kaikkia näitä on kuitenkin saatavilla vegaanisina versioina! 

Vegaaninen sinihomejuusto.
Oatly jäätelöt. 
Kaikenkarvaiset kasvimaitotuotteet. 


Pääruokana oli listan kasvisvaihtoehto; paprikapolentaa sekä pestoa aurinkokuivatuista tomaateista ja saksanpähkinöistä. Onneksi pidän herneenversoista myös. Otin tietoisen riskin sillä kasvisvaihtoehto usein tuntuu olevan haastava. Le Biff selviytyi ihan hyvin. 

Ennakoin, että annos tulisi olemaan hyvin kermainen ja raskas sillä ne usein ovat ja valitsin viiniksi rieslingiä Saksasta, Prinz Von Hessen Rheingau Riesling Classic. Siinä menin hieman metsään.  Sekä annos, että viini olivat samaa makumaailmaa runsaan hapokkuuden ja hienoisen kirpeyden kanssa. Viini oli loistovalinta joka tapauksessa.

Jälkkäriä piti tietysti olla! Valitsimme Peltolan- jäätelöä. Minä mansikkaa ja lakritsia ja mies otti lakritsan sijaan mustikan. Jäätelöt ovat Suonenjoelta kotoisin. Mukana brandy snap- keksejä ja marenkia. Raikasta ja makeaa.




Angry Birds Park ja muut aktiviteetit jäävät koettavaksi sitten lasten kanssa. Lähtiessä huomasimme, että pihan leikkipuistossakin soi musiikki ja kiipeilytelineet näyttivät varsin houkuttelevilta. Pirskuleen kuume.. Minä nukkuin huoneessa, kun mies testasi salin. Se pisti hieman kismittämään, mutta minkäs voit. 


Sairaana ei reenata ettäs tiiätte! (hoitajan määräys)



- Aino



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3