maanantai 4. huhtikuuta 2016

Keväinen viikonloppu Itä-Suomessa

Automatkailu pitkin poikin sukulaisissa ja ystävien luona on ihanaa. Sielu lepää, kun käy katsastamassa lapsuuden maisemia ja vaihtamassa kuulumisia rakkaiden kanssa. Uutisia, kuulumisia ja kevään ihmettelyä ja ihastelua. Mukavaa ajella kahvipöydästä toiseen ja halailla urakalla. Takaraivossa tietysti aina se pieni kaiheus siitä, että miksi näiden hetkien pitää olla niin lyhyitä. Nähdään pian taas uudestaan, jooko?

matkalla soi Scandinavian Music Group - koko tuotanto repeatilla

Jotain ainutlaatuistakin tuli koettua. Vasta kuoriutuneita tipuja!














Voi miten ihania! Pienten untuvikkojen piipitystä ja tohinaa olisi voinut tutkailla loputtomiin. Isommat epelit mennä vipelsivät aitauksessaan ulkona potpottaen.

Jotenkin konkretisoitui, että mistä ne Viirun ja Pesosen kanatarinat juontavat juurensa. Kanat on kyllä just semmoisia persoonia :) (ja näemmä omistajiakin yhdistää moni juttu..)














Sattumalta eksyin mieheni kanssa ehdottomasti suosittelun arvoiseen lounaspaikkaan Kiteen Puhoksessa. Alueella toimii kokonainen maaseutuyrityskeskus ratsutilaa ja oppilaitosta myöden.

Koivikonkievarin viikonlopun noutopöytälounas rakentui lämmöllä ja rauhallisuudella tehdystä ruuasta. Palvelu karjalaisen ystävällistä ja vilpitöntä.



Isäntä itse otti meidät vastaan ja kertoili tarjoiltavista. Oli mahtavaa katsella lounastamisen lomassa kuinka tyttöset ulkoiluttivat Koivikon ratsutallin uusinta hankintaa arabin ja welshin risteytystä Splashia. Hyvinkin voisi poiketa uudestaan ja isommalla porukalla!


Matka jatkui vatsat täpösen täynnä ja mieli ihastuksesta raukeana kohti Imatraa. Siellä kävimme katsastamassa Holiday Club Saimaa Spa:n altaat ja ruokatarjonnan. Sitä muistelen myöhemmin kuvien kera. Nyt painun takaisin pehkuihin parantelemaan flunssaa mikä tietysti tuli poimittua vapailla.. Niin tyypillistä ;P


- Aino
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3