tiistai 19. heinäkuuta 2016

Alkoholiongelma

Hei, minä oon Aino ja minulla on alkoholiongelma.

Se alkoi viattomasti vitriinikaapista, mutta kun vitriinikaappi myytiin tuli ongelmani ulos kaapista. Ongelma asui myös kirjahyllyssä, mutta kun kirjahylly myytiin pursusi ongelma olkkarin nurkkaan. Siellä se katsoo minua silmiin jokainen hetki. Pölyyntyneet viinapullot.

Ne ei edes ole minun. Ne on melko vanhoja. Ollaan melko paljon kaadettu viinaa suoraan viemäriin, mutta edelleen on ongelma. Eikä enää mitään minne ongelmaa piilotella. Sänkykin on myyty eli ei voi tunkea sängyn alle.

Ongelma myös kasvaa vuosittain. Erityisesti joulun aikaan sillä monet lahjoittavat meille ongelmiaan :D Se on kyllä kivaa. Shampanjat me juodaan, mutta nuo konjakit ja viskit..

Huoh, niin paljon mieluummin juoksisin lasten kans pokemonien perässä kuin järjestelisin meidän alkoholiongelmaa.


Tästä ginipullosta en voi ehkä luopua. Ei sillä, en juo giniä, joten tuskin siitä kovin äkkiä tarvitsisikaan. Eikä pullo ole minun luovuttavissani.

Syy on kyllä jotain niin ihmeellistä taas kerran.. 

Aivoni ovat päättäneet, että kyseisen ginin nimi on Targaryen. Sitähän siinä ei lue ja tiedän asian varsin hyvin, mutta joka kerran, kun näen pullon kasvoilleni leviää typerä hymy ja sydänalaan lämmin fiilis.

"Targaryen" kuin Game Of Thronesissa.

Onko nämä jotain vieroitusoireita vai mitä. Ihmismieli on jännä :D


- Aino

4 kommenttia:

  1. Oli kyllä niin huippua pakina-ainesta, että harvemmin lehdissäkään näkee ... vaikka tiedän kyllä tasan tarkkaan nuo pölyiset pullot. Jotkut ovat kotiutuneet vuosituhannen vaihteessa. 2000-luvun, ei sentään keskiajalla... ja whiskeistä ja konjakeista voin sanoa vanhaa mainosta mukaillen: ei maistus kyllä mullekaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kaunis :)

      Ehkäpä kirjoittelisin lehtiin jos pilkut löytäisivät paikkansa ja yhdys sanat toisensa ;)

      Onneksi sen ei ole niin tarkkaa ja on tässä isompiakin ongelmia, kuten jo tuossa yllä tuli todettua XD

      Oikein ihanaa loppuviikkoa. On luvattu lämmintä vähän sinne sun tänne Suomeen.

      Poista
  2. Hieno kirjoitus:) Onneksi meillä ei oo enää alkoholiongelmaa vaan kaikki pullot jouduttiin aikanaan jättämään Eurooppaan kun tänne lähdettiin. Me ei juoda alkoholia ollenkaan nykyään eikä täällä oikein kukaan muukaan juo niin viinipullojakaan ei kukaan ole tuonut mukanaan illallisille. Onneksi niin on ollut ongelmatonta:)

    Tuolla ginipullolla on sulle joku sanoma selvästikin...

    VastaaPoista
  3. Nyt kun ongelma on tiedostettu ja siitä on julkisesti puhuttu niin ratkaisuvaihtoehtoja on löytynyt yllättävän paljon :) Onneksi on aina auttavia käsiä lähellä.

    Ginillä on ilmeisestikin jokin sanoma. Epäilen, että se tahtoo sanoa, että "mitäpä jos linnottautuisit Aino viikoksi omiin oloihisi ja katsoisit Game Of Thronesin tuotantokaudet taas kerran putkeen" ;P

    VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3