maanantai 18. heinäkuuta 2016

Bean Boozled kokemuksia


Meillä seuraillaan erinäisiä tubettajia varsin ahkerasti ja sieltä rantautuu kummallisia villityksiä. Tällä kertaa suurta huomiota on saanut Bean Boozled "makeiset" joita lastemme suosikkitubettajat ovat kokeilleet.


Bean Boozled laatikko




Bean Boozled peli



Keskimmäisemme täytti vuosia ja synttärilahjaksi hankimme hänelle sitten näitä karmivia "ihanuuksia". Mietimme, että mikä saa meidät tähän hommaan mukaan, mutta tässä hiljan ilmestyi lehtijuttu jos toinenkin lasten kokemasta köyhyydestä ja syrjäytymisestä.


”Lasten maailmassa oikeanlaiset kulutustavarat, kuten lelut ja kännykät, ovat hirveän tärkeitä. Samoin mahdollisuus osallistua harrastuksiin. Vaikka ne voivat aikuisista tuntua turhalta kuluttamiselta, lapsille ulkopuoliseksi jääminen voi merkitä syrjäytymistä”, tutkija Minna Salmi THL.


Meidän ideologiaan nämä karkit eivät sovi sillä täyttä roskaahan tuo laatikko sisältöineen on, mutta kierrätettävissä sentään. Tämä nyt sattui olemaan ihan ykkösjuttu tällä hetkellä, niinpä toive toteutettiin synttärien kunniaksi.


Luonnonaromit ja keinotekoiset aromit
Anteeks mutta mikä osa näistä on sitä luonnonaromia?


No mutta mutta, siis näiden jelly beansien juju on siinä, että laatikossa on erilaisia rakeita joiden maku saattaa olla joko semmoinen karkkimaku tai sitten jotain todella ällöttävää. Rasiassa olevaa onnenpyörää pyöräyttämällä sinulle valikoituu tietyn näköinen karkki, joka sitten sattuman kaupalla on jompaa kumpaa esim lakritsi tai skunkkispray.

Ulkonäöstä tai hajusta asiaa ei ennalta voi tietää. Se selviää vasta puraisemalla. Suurena Madventures- fanina tämän tyylinen haaste toi kaikuja jostain sieltä maailman yrjöttävimmistä keittiöistä ja tietysti minun piti kokeilla.


Minä pyöräytin ruskean jelly beanin joka ois sitten niinko suklaavanukas tai vaihtoehtoisesti purkkikoiranruoka. Ajattelin, että on vähän lapinlisää mukana niissä tubettajien yrjöilyissä ynnä muissa mutta kas kummaa kuka se kykki pensaissa puraistuaan just sitä koiranruokaa. 


Täti yrjöää pusikossa
Tarkistelen, että onko pihlaja hengissä.

Hyi himputti miten jostain voi saada niin pahan makuista! Käsittämätöntä, että se tarttui niin imakasti suuhun ja hampaisiin ja haisi todella oksettavalta. En olisi uskonut. En minä ole herkimmistä päästä. Pelkästään penskojen hengityksen haistaminen oli oksettavaa tämän urheilun jälkeen.



- Aino

2 kommenttia:

  1. Harry Pottereista tykkään kanssa ja nämä ovat vähän kuin Bertie Bottin Joka Maun Rakeita.

    VastaaPoista
  2. Hammastahna ja Leikattu nurmikko vähän hämmentävät, sillä eiväthän ne maistu pahalta?

    VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3