torstai 14. heinäkuuta 2016

Selviä reittiohjeita

Pyöräily oli eilen todella ihanaa. Sain hyvät ohjeet toiselta pyöräilijältä, joka näemmä hahmottaa maisemaa kanssani hyvin samalla tavalla tai sitten osasi lukea minusta, että millaisiin asioihin kiinnitän huomioni.

Minulle opastettiin ehkä ihanin pyöräilymatka ikinä! 




Reittini varrelle osui Kumpulaa ja Viikkiä, mutta ei juuri katuja ja katujen nimiä. Koko ihanuus kulkee metsän keskellä, hiekkateitä pitkin. Karttani sisälti tärkeitä paikkoja kuten "poniaitaus", "koski""saraheinää", "pöllöjä", "hidastetöyssy". 

Juuri sellaisia juttuja joihin huomioni kiinnittyisi.


Huomasin myös jännän jutun. Suuntani pysyi paremmin, kun en yrittänyt seurailla katuja ja karttaa. Suuntavaisto johdatteli koko ajan varmemmin oikeaan. Tietysti olin jo kulkenut siellä päin hieman eri reittejä, mutta silti. 

Aurinko paistoi, oli upea ilma, ihmisiä liikkeellä pyörillä, lenkkeillen, lastenvaunujen kanssa, potkulaudalla, perheinä, pariskuntina, kaverijoukkoina, poikia virveleineen. Mieli lepäsi ja pää tuulettui nauttiessa matkasta.


Matkalla tosiaan oli puutarhoja, kasveja, istutuksia, arboretum, koskea ja puroa, puusiltoja, poneja, peltoa, linnun laulua, puupöllöjä ja vaikka mitä ihanaa. 

Kaupunki esitteli kauneimpia puoliaan :)

Jännittävää päästä näkemään miten maisemat muuttuvat eri vuorokauden aikoina ja säiden vaihdellessa. Innolla odotan näitä matkoja joita nyt kuljen jonkin aikaa.

- Aino


2 kommenttia:

  1. Luen ahkerasti tätä sun blogia mutta olen ollut vähän laiska kommentoimaan. Jostain syystä tällä kertaa tekstisi sai minut kaipaamaan pikkukolmiota Ruskeasuolla jossa asuin kolmestaan poikieni kanssa ennenkuin tapasin nykyisen mieheni. Tai siis sinä aikana tapasin myös hänet mutta Ruskeasuo oli ihana sekoitus luontoa ja kaupunkia yhdessä ja se on varmasti paras paikka missä koskaan olen asunut koska muistaan sen ajan aina elämäni onnellisimpana.

    Nämä sun tekstit ovat ihania kaikessa realistisuudessaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna kauniista sanoista ja muistelmista :)

      Mieskin intoutui kertoilemaan millaista oli asua Ruskeasuolla ja katsella aamuisin jäniksiä (epäilen että olivat kyllä rusakkoja) Keskuspuistossa heti ikkunan takana. Hyvät juoksumaastot on kuulemma :)

      Minä en edes tiedä, että missä Ruskeasuo on. Vielä :)

      Kyllä muutkin lukijat vois intoutua kommentoimaan! Teitä on kuiteskiin jo ihan hirmuinen määrä, enkä minä tiedä teistä mittään!

      - Aino

      Poista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3