lauantai 9. heinäkuuta 2016

Myytävänä

Siis mitä täällä on tapahtunut!!

Tulin taas eilen kotio työviikon jälkeen ja meillä oli käynyt jokin kummallinen pyörremyrsky. 

Mies ei ollut kertonut mitään. Omassa hiljaisuudessaan oli täällä vain pistänyt lähes kaiken myyntiin! 

Meidän parisängyn, kirjahyllyn, vitriinit, lasit ja lipastot. 



Tässä minä odottelen, että ostajat käyvät hakemassa varaamansa tavarat.

Ihan kuin kaikkiin toiveisiini olisi vastattu. Nyt se tapahtui viimeinkin! 

Lähtökohtahan on ollut se, että meillä minä olen ollut se minimalisti ja mies ei. Ei hän nyt varsinaisesti taida tässäkään myynti-innossaan minimalistiksi ryhtyä, mutta suunta on oikea. 

Minimalismi-intoilussa on ehdottoman tärkeää ettei pakota toista tai painosta koko ajan luopumiseen. 






Olen siihenkin kyllä sortunut ja jaksanut piikitellä aina välillä, kun viimeinkin jokin turhake löytää tiensä eteenpäin seisottuaan 10 vuotta keräämässä pölyä. Homman täytyy perustua vapaaehtoisuuteen, muutoin tulee ryppyjä rakkauteen.

Näemmä sitten voi käydä näin, että se ahaa- oivallus tulee ihan puskista ja asiat vain lähtevät rullaamaan kevyesti kohti tavoitteita ilman mieliharmia tai vastahankaisuutta.



Ja kuinka helpolla kaikki roina onkaan löytänyt uuden omistajan. Käsittämätöntä. Tosin hinnat nyt eivät ole olleet kummoisia. 

Vaan niinhän se on, että oikea hinta on se millä kauppa syntyy, isääni lainatakseni.

Vielä on matkaa siihen, että meillä kumpaisellakin olisi vain se matkalaukullinen tavaraa. Itselläni on matkalaukku, urheilukassi, reppu ja pari laatikkoa. Siis täysin henkilökohtaista tavaraa, vaatteeita, kosmetiikkaa, kenkiä, muistoja, opiskelujuttuja, henk.koht elektroniikka ja sensellaista.

Kodin tavaraa on sitten melkolailla enemmän ja lapset omistavat meitäkin enemmän.

Odotan pöljän innolla sitä, että saamme purkaa sänkymme ja siirtää patjat romanttisesti lattialle :) Ei ehkä ihan jokatytön unelma, mutta minun sisäinen maailma kevenee sitä mukaa kuin tavara vähenee. 

Mikäs tämän helpompaa muuttamista.. muut kantavat tavarat puolestamme :D Kaikki ovat tervetulleita ottamaan osaa talkoisiimme ;)

- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3