torstai 18. elokuuta 2016

Saanko esitellä Crescent Holma eli Antti.


Ihana mintun värinen Crescenttini sai kasteessa nimen Antti. Tämä oli melko selvää siitä lähtien, kun löysin eilen Crescentin sivuilta, että pyöräni malli on Holma. Miten kohtalo meidät johdattikaan yhteen <3


Voi se toki olla muunkin mallinen, mutta päädyin tähän. Ihan samalta se kuvissa näyttää. En suostu enää kuulemaan muita ehdotuksia eikä minun illuusiotani myöskään kannata tulla rikkomaan, jos jollain muka olisi jotain parempaa tietoa asiasta.

Kaimansa Antti Holma, se näyttelevä sketsihahmo ja juontaja, on myös oikein ihastuttava tapaus. Olen Antti Holman viimeaikaisista edesottamuksista todella surullinen :/
Tsemppiä ja jaksuhaleja täältä Suomesta sinne lampareelle <3

Minusta kasvoi ihan hirmuinen Anttifani ja tykkään polkea Anttia vaikka alkumme oli hieman takkuinen. Onneksi Antti kasvoi mittoihini sopivaksi pienen värkkäyksen jälkeen ja jo vain on paremmat kyydit.  Kyllä Antilla kyyti on taattua laatua upean ulkomuodon lisäksi!Mieheni pani minut ruotuun ja käski pyytämään Antilta anteeksi, sillä juttuni voivat olla loukkaavia. No enpä tiedä, mutta toimin kuitenkin varmuuden päälle ja kävin hellimässä Anttia kertoen, että haluan ihastella sen ominaisuuksia ja käytettävyyttä ihan julkisestikin. Varmasti Antti tään ymmärtää.

Otin kaikkien ihasteltavaksi kuvia mintunvihreästä elosalamastani. Antin minttuinen väri sopii niin hyvin alleni ja on mukavan urheilullinen ja nuorekas. Kasteessa roiskin shampanjaa Antin kyljille ja lausuin juhlavia sanoja, "Oot sie ihana!" ja "Tervetuloa perheeseen Antti!" Ja vaikka se onkin vähän tommonen naismainen niin kyllä sen nimi voi silti ihan hyvin olla Antti.
Mää jotenkin luulen, et se tykkää olla hieman semmonen special case. Ainakin Antilta löytyy spessut hampaat.

Special Teeth Profiles Shifting -jotain tosi hienoo varmasti!

Niin kuin ei ihmisiäkään, niin ei menopelejäkään pitäis laittaa mihinkään muottiin tai no tietyllä tapaa muotistahan ne kaikki tulevat, mutta ei niiden tarvitse pysyä siinä. Semmoinen vapaus pitää olla, että saa muotoutua, kehittyä ja kasvaa ihan omanlaisekseen.

Hankin mää Antille myös semmosen keveämmän lukon, sävysävyyn mintunvihreän kanssa tietty, ettei Antin kaunis pinta kärsisi kettinkien paukkuessa vasten runkoa rotvalleja töyssytellessäni. Ajoittain meidän kyyti on melko armotonta rytkytystä, kun pistän kunnolla polkaisten. Niin ja vielä se kun mie poljen oikeasti paljon!

Lukko pitää huolta siitä ettei kukaan varas käy käsiksi Anttiini ja vie sitä väärille teille. En halunnut kiinnitellä Anttiin mitään munalukkoja vaan Antti sai semmoisen kätevän numerolukon pehmeällä kangassuojalla. Mää vähän luulen, että se vois olla hitusen nopeempikin vaihtoehto, kun pitää päästä pikana taas hommiin.

Olisin myös henkilökohtaisesti todella loukkaantunut, jos joku veisi Antin minulta. Kätilön omaan ei kosketa! Minun on tärkeää päästä hommiini vaikkei se nyt ihan Hakekaa Kätilön tapaista tänäpäivänä olekaan.


Antti ja Aino sopiii tosi hienosti yhteen. Meillä on kokonainen elämä edessä ja kohta 100 km takana. Vielä tällä erää Antti saa seisoa uljaana tuolla ulkona, ihan sateessakin, mutta eiköhän me jossain vaiheessa kyhätä Antille ja sen kavereille joku parkki tonne noin tontin kulmalle.

Ja ihan tiedoksi, että mun mielestä tässä nyt ei loukattu ketään, mutta jos loukkasin tätä edellä mainittua Antti Holmaa niin meillä on avoimet ovet ja voidaan sopia tää juttu ihan keskustellen ja halien.


- Aino

3 kommenttia:

 1. Etsin kokemuksia Cresent Holmasta ja törmäsin juttuusi.Ihan huippu😀 Oletko ollut tyytyväinen vielä Anttiisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin! Luottopyörä, sillä on tullut vedettyä melko monta sataa kilometriä

   Poista
 2. Tuommoinen "Antti" mullakin on. Harmaa oi vain. Ihan paras kamu ikinä.

  VastaaPoista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3