keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kantaaottavat kalsarit ja Lempiriepu


Siivous. Mikä ihastuttava tekosyy vetää kilarit. Voi myös olla, että joku jopa nauttii siivoamisesta. Ainakin, kun saa tehdä sitä rauhassa, musiikit soiden ja vailla mitään tavoitteita. Kunhan siivoilen joutessani.

kantaa ottavat kalsarit


Entistä nautittavampaa hommasta tekee Lempiriepu. Saimme sen lahjaksi uuteen kotiin Kantaaottavan kalsarikortin kera. Hyvin otti kantaa. Täysin samoilla linjoilla ollaan kalsarien kanssa :)



Tupakka on persiestä.



Lempiriepu on (luen jostain syystä aina väärin, että lempipieru) ekologinen, kestävä ja pestävä käsinpainettu bambuinen siivousliina. 

Tämän kaiken voi tihrustaa kuvasta. (kummallisista "lukihäiriöistäni" olen kirjoitellut aiemminkin joten se ei liene uusi juttu, eikä vaadi selostuksia).




Riepua saa pestä korkeissakin asteissa ja sen luvataan vain parenevan ajan kanssa ja kovassa käytössä. Tämä on tullut todettua jo aiemmin meidän bambuisten tiskirättien kanssa. Bambu on siivouksen aatelia! Ihan vaikkapa tästä näin on helppo aloittaa kodin muuntaminen ekologisemmaksi tai levittää sanomaa toisten koteihin. 

Pestävät siivous- ja tiskirätit ovat muoviyhdisteisiä, kertakäyttöisiä ja kemikaaleilla kyllästettyjä liinoja parempi vaihtoehto. Onhan nämä ihan hirmuisen paljon nätimpiäkin. 

Riepumme on peräisin Susannan työhuoneelta Imatralta. Niitä saa helposti tilattua netin kautta ihan minne vain! Siivouksen eräissä aiheuttamaa nahkeutta voi yrittää myös lievittää Homomaatuska Tomppa- rievulla. Tämän käsityönä tehdyn taidonnäytteen takana on varsin ihanin ja avarin ajatuksin varustettu nainen, Susanna, joka kertoo blogissaan, että 

"Tavoitteenani on löytää elämääni sellainen tasapaino, että palkkaa tulee työnteosta juuri sen verran, mitä elämiseen tarvitaan ja vapaa-aikaa jää mahdollisimman runsaasti."

Kannatetaan! Jotenkin tuossa on sisällä kaikki se mitä tarvitsee elämässä. Tai näin minä sen ajattelen.

Elämä on elämistä varten eikä raha tee elämästä tietyn pisteen jälkeen enää yhtään sen kummempaa jollei sisältöä muutoin löydy. Sisältö ei löydy yhdestäkään kaupasta eikä tavarasta tai kuluttamalla enemmän. Hienointa on, jos löytää itselleen tulonlähteen jolla tienestiä voi tehdä tarpeen mukaan juuri sopivasti tai sopivasti extraa, jos huvittaa. Sitähän voisi kutsua jo vaikkapa vapaudeksi.

Lempirievun kuvitus on osunut nappiin
Lahjan antaja on osunut niin nappiin :D


Olen monisyinen nainen, minulla on ihana perhe ja ajatukseni juoksivat tänään siivouksesta vapauteen.  Kuinka hassuja ajatukset ovatkaan :)

Kiitos onnittelijalle, joka valitsi Lempirievun kotiimme ja sen avulla toi tietooni ihailtavasti asennoituneen käsityöläisen. Arvostan!


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3