keskiviikko 3. elokuuta 2016

Sea Lifea ja toimivan netin ihanuutta.



Hyvä päivä. Aurinko on hellinyt, hieman vapaatakin, lapset kasassa ja veden alaista elämää tiedossa. Kävimme Linnanmäen yhteydessä sijaitsevassa Sea Lifessa. Siellä sitä kaula pitkällä ihmeteltiin meduusojen ohella haita ja piikkisimppuja. Keskimmäisemme on nimennyt yhden kalan Mikoksi. Sitäkin päästiin vihdoin moikkaamaan. Tämä teksti on kirjoitettu aikana ennen vegaaniuttani. Asioihin pureutumisen myötä en ole enää ollenkaan niin varma, että tykkäänkö akvaarioista. Herättelevä kirjoitus aiheesta Vegaia- lehdessä.

 

kauniita ovat akvaariossakin



Siellä voisi järjestää lapsille tai miksei aikuisillekin ikimuistoisia synttäreitä. Minua kiehtoi myös mahdollisuus päästä kurkkaamaan kulissien taakse akvaarion toimintaan, mutta ehkä ensi kerralla.  Kesäleirejäkin olisi lapsille tarjolle. 

Joku leiri voisi olla hyvä joulu- tai synttärilahja lapselle ja iso apu kesäisin työssä käyville vanhemmille. Lapsille on usein hankalaa keksiä lahjoja, varsinkin jos lahjottavia on paljon. Älkää unohtako pääsylippuja museoihin ja näyttelyihin. Niitä saa kätevästi tilattua netistä ja kyllä lapset elämyksiä arvostavat.

Eilen oikein reipas ja mukava opas kertoili elämysaltaalla Slipper Lobsterista eli karhuravusta ja myöhemmin seurasimme nelisilmien ruokintaa. Säikäytin itseni tunkemalla kättäni epämääräisiin paikkoihin ja muu seurue sai taas hyvät naurut äidin kohelluksista. 

Pakko nyt antaa propsit koko paikalle siitä, että siellä on luovuttu muovipusseista. Tosin tämä muovikriittinen ilonpilaaja löysi paljonkin vielä paranneltavaa tuon muovittomuuden osalta, mutta olisihan se kummallista ellei meren tutkimukseen ja suojeluun osallistuva taho toimisi muovikriittisesti. Sea Life on myös Roskapäivässä- liikkeen jäsen! 

Nyt kun netti taas toimii niin kirjoittelu on paljon mielekkäämpää. Pieniä elämän iloja ;)  Netin kautta myös tutulta saamamme banaanilaatikkoröykkiö löysi uuden onnellisen tarvitsijan. Karsimisurakkamme jatkuu edelleen. Täällä on kyllä tapahtunut niin kummia juttuja, että en olisi uskonut. Kuten aiemmin olen maininnut niin en todellakaan elä, todellakaan minimalistin kanssa, mutta nyt todellakin jotain on nytkähtänyt liikkeelle! 

- Aino

4 kommenttia:

  1. Hei, ei liity tähän postaukseen mutta oletko siis ammatiltasi kätilö? Ja jos olet niin oliko se kutsumusammattisi jo nuorempana vai tajusitko vasta myöhemmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen kätilö. Ajatus iti jo yläasteella, mutta matka oli pitkä.

      Poista
    2. Okei:) Olisi mielenkiintoista kuulla miten päädyit ammattiisi lopujen lopuksi. Oliko sinulla alla jo jotain muuta koulutusta terveysalalta vai ihanko kylmiltään hait. Mun mielestä kätilö on ehkä maailman coolein ammatti:D

      Poista
    3. Se on kyllä ehdottomasti maailman coolein ammatti!!! Lapset ovat samaa mieltä, kun äsken kysäsin :D

      Ehkäpä saan itsestäni joku päivä rohkeutta irti sen verran, että kerron koko tarinan.

      Poista

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3